fbpx

Обучителната програма на Софийския университет съвместно с Leader academy е вече факт. Откриващото събитие се проведе на 09.09 от 17.30 часа. Взеха участие различни нестопански и неправителствени организации като Национална школа по мениджмънт и Your ideas matter, които са с основен фокус образование, които имаха възможността да представят проектите, върху които работят.Участие взе и Клод Авалайн, който има богата академична кариера и преподава “Бизнес преговори” в университета в Ница.

Цели на академията

Предназначане е да обогати теоретично и практически знанията и уменията на предприемачи, мениджъри и държавни кадри от Югозападния регион в сфери като лидерство, бизнес стратегии и финансово планиране, развитие на талантите и работа в екип, както и маркетинг и продажби. Тя ще се провежда в Международния образователен бизнес център в Гоце Делчев.

Откриване

Откриването започна в 17.30 с уводни думи на Андрей Илиев, след което топката бе прехвърлена към уважаемия гост от френска страна, който говори за важността от разрешаването на конфликти и обобщи в няколко точки основните компоненти в преговорите. 

Дискусия

Веднага след кратката реч на Клод започна дискусия за образованието – средно и висше, в която взеха участие Йонко Бушняшки от Национална школа по мениджмънт, д-р Лъчезар Африканов, преподавател от Нов български университет и Венета Куйова, изпълнителен директор на Your ideas matter. Във финалната права и гостите на събитието се включиха активно в дискусията, като един от тях беше и кметът на Гоце Делчев Владимир Москов.

Финални сесии


Краят на формалната част завърши с две работилници (workshop-и). Те се случиха успоредно, в две отделни зали на Образователния център. Фокусът на първата беше бранд идентичност в Linkedin и водещ бе Веселин Тонов, основател на Epic media group. Темата на втората бе корпоративна социална отговорност и предприемачество с водещ д-р Марина Стефанова, преподавател от СУ.

Коктейл

Неформалната част започна плавно след завършването на двете кратки обучения, в която гостите и организаторите отпразнуваха началото на програмата, която ще се проведе в идните четири месеца. И имаха възможността да разгледат павилионите на различните организации и Университети, които взеха участие в събитието. 

Никола Субев

Pin It on Pinterest

Share This