fbpx

Как да кандидатстваш в 3 лесни стъпки?

Научи повече

1. Социално огледало

Изпрати линк към въпросника Социално огледало на поне 10 човека от обкръжението ти с различна социална роля (приятели, познати, учители, ментори, семейство и т.н.),  като  ние автоматично получаваме отговорите им.

3. Интервю

Запази си час за интервю на този линк. По време на него ти прочитаме отговорите (обратната връзка) от Социалното огледало и обсъждаме въпросника Talent Pass. Интервюто продължава 45 мин.

В рамките на 3 дни след интервюто изпращаме имейл с информация дали  получаваш място за Talent Factory Camp. При одобрение можеш да бъдеш спонсориран от компания и да получиш пълна (100% от сумата) или частична (50% от сумата) стипендия “Изгряваща звезда” и стаж в компанията, която те спонсорира.

 

*Социалното огледало е въпросник от 11 въпроса, тип 360-градусова обратна връзка от хора в обкръжението на човек. То цели младежът да се запознае с това как хората гледат на него по отношение на характера му, силните страни и какво може да подобри, за да бъде по-успешен. Имената на хората, които попълват въпросника, остават конфиденциални и не се разкриват. 

 

* Talent Pass е въпросник, който цели да се запознае с опита, интересите и мотивацията на младежите, които кандидатстват за място в Talent Factory Camp.

 

Pin It on Pinterest

Share This