fbpx

Национална кампания

100-те изгряващи звезди 2024

Отключи кариерния си потенциал!

Включи се в националната кампания “100 изгряващи звезди 2023” и спечели 1 от 100 стипендии на стойност 1000лв.

Кандидатствай за 1 от 100-те спипендии за

кариерна акселерираща програма

Националната кампания “100-те изгряващи звезди 2023” цели да октрие 100 амбициозни и мотивирани младежи от поколение Z на възраст между 16 и 25 навършени години от цяла България и да инвестира в кариерното им развитие като им даде възможност да преминат през 1-годишната Кариерна акселерираща програма на Лидер Академия.

Кандидатсвай сега

Стани 1 от 100-те изгряващи звезди на България

Попълни своите имена, имейл адрес и телефонен номер, за да стартираш процеса по кандидатстване. Човек от екипа на Лидер Академия ще се свърже лично с теб и ще ти изпрати информация за следващите стъпки.

Какво включва програмата?

w

Кариерна консултация

Кариерната консултация протича в 3 части.
I. част е посветена на начина, по който те “виждат” хората около теб /твоя социален кръг/ чрез инструмента “Социално огледало”.
II. част: Как се виждаш ти-самия? – твоята личност и идентичност.
III. 45-минутен разговор с кариерен консултант от екипа на Лидер Академия с фокус социалното огледало и мотивацията на личността.

Стойност: 150 лв

Методология "Talent Factory"

Интерактивният дигитален формат Talent Factory Digital влючва световнопризнати психологически инструменти и тестове за определяне и развитие на кариерния потенциал. При завършване се издава личностен кариерен профил.

Стойност: 250 лв

i

Издаване на Личностен Кариерен Профил

Личностен Кариерен профил - включва информация от валидирани психологически тестове за определяне на силните страни и талантите, ценностите и личната мисия, интересите и водещите типове интелигентности на личността. Освен това съдържа и кратка автобиографична част и личната мотивация, свързани с кариерното развитие.

Стойност: 50 лв

Уъркшоп на тема "Личен бранд"

Стойност: 220 лв

3 групови 1-часови коучинг сесии

Групови едночасови коучинг сесии - сесиите са с фокус кариерните профили и възможностите за развитие. Те са много ценни, тъй като ролята им е подържана на прогреса, менторинг и нетуъркинг.

Стойност: 3 x 80 = 240 лв

6-месечен достъп

6-месечен достъп до платфомата на Лидер Академия с достъп до обучения, събития на живо, материали и инструменти за личностно и кариерно развитие.Стойност: 6 x 15 = 90 лв

Обща стойност на програмата: 1000лв.

кандидатствай сега

Условия за участие

В кампанията могат да се включат младежи между 16 и 25 годишна възраст от цяла България. След попълване на регистрационната форма на страницата, всеки кандидат преминава през 3 стъпки.

Заяви своя интерес като въведеш името, телефона и имейл адреса си чрез формата по-долу и човек от екипа на Лидер Академия ще се свърже лично с теб за следващите стъпки при кандидатстването.

1. Изпращане на "Социално огледало"

Изпрати линк към въпросника Социално огледало на поне 10 човека от обкръжението ти (близки, приятели, учители, съученици, колеги, ментори или семейство). Целта на въпросника е да получиш 360-градусова обратна връзка от обкръжението ти. Отговорите са анонимни и ще ти бъдат разкрити по време на консултацията.

2. Попълване на въпросника Talent Pass

В него ще можеш да ни разкажеш както за личния и академичния си опит, така и за това, което обичаш, визията ти и най-дръзките ти желания.

3. Запазване на час за консултация

По време на него ще ти споделим отговорите от Социалното огледало и ще обсъдим въпросника Talent Pass. Интервюто продължава 45 мин.

Форма за участие

Можеш да кандидатстваш, ако живееш на територията на република България и си между 16 и 25 навършени години. Не е нужно да бъдеш ученик, студент или работещ.

Лидер Академия ООД  |  2015-2023  |  Всички права запазени  |  Дизайн: Elevate Design

Pin It on Pinterest

Share This