fbpx

Talent Factory City

8 – 9 октомври 2022

22 – 23 октомври 2022

5 – 6 ноември 2022

Talent Factory City е 6-седмично обучение на живо с фокус кариера през призванието. То е възможност всеки, който търси кариерно развитие, да се обърне към себе си, да ползва доказани психологически тестове и инструменти, да черпи опит и познание от лекторите. След успешно преминаване през всички модули всеки участник формира своя Личностен Кариерен Профил, който да му служи пред университети, институции и компании.

Кариерен профил

Talent Factory Digital е плод на 6-годишни изследвания и провеждане на обучения и тренинги с фокус кариера през призванието. Всеки, който премине през обучението, ще идентифицира талантите си, силните си страни, водещите типове интелигентности, нещата, които го правят щастлив, ще формира визията си, ценностите си и личната си мисия. Освен това ще се запознае с други мотивирани и амбициозни младежи и ще попадне в басейн от таланти, до който имат достъп компании, търсещи своите бъдещи изгряващи звезди. Завършването на Talent Factory Digital осигурява и достъп до 7-дневния Talent Factory Camp, даващ възможност за провеждане на стаж в компания или стартирането на собствен бизнес.

Как се провежда?

Провежда се в рамките на 3 уикенда (събота и неделя) през седмица. Една седмица след обучението ще е посветена на изготвянето на Личностен кариерен профил.

Къде се провежда?

В залата на Лидер Академия в ж.к. “Дианабад”,
ул. Николай Хайтов 15, комплекс “Плиска” – блок Б

Колко участници?

Максимален брой участници – 16 участници

Кои са лекторите?

Андрей Илиев

е съосновател е на Leader Academy и Samodiva Masterminds. Занимава се със социално предприемачество повече от 10 години. Академичния му опит минава през редица университети, сред които: Софийски университет „Св. Климент Охридски”, Universidad de Granada, Испания, Aarhus University, Дания и American University в България (AUBG). Получава стипендия "Rising Star" от Американския университет - Благоевград за Executive MBA за за приноса му в Социалното предприемачество и завършва успешно с кохорта 2020/2021. Това, върху което специализира е лидерство, социално предприемачрство, когнитивни процеси и сторителинг.

Мартина Велева

(Основател на Jagadamba Academy, съосновател и артист в театрална компания Storycatchers, и обучител в Leader Academy) Педагог по образование и основна професионална област, надградила експертизата си в областта на младежката работа чрез програмата „Еразъм+”, като се обучава за фасилитатор в Англия, Италия, Испания, Чехия, Полша, Латвия. Магистър по "Социален театър и психодрама." Сертифициран преподавател по сугестопедичната методика. Надградена в областите на позитивната психолиогия, игровизация, обучение чрез преживяване, интерактивен театър и психодрама. С богат практически и треньорски опит в сферата на личностното развитие, коучинга, емоционалната интелигентност, лидерство, умения на 21 век.

Стоян Янков

е трейнър по лична и екипна продуктивност и съавтор на книгата: "PERFORM: The Unsexy Truth about (Startup) Success" заедно с Кристобал Алонсо (CEO, Startup Wise Guys). Стоян специализира в корпоративен коучинг и стартиращи компании, а от 2015 г. е помогнал на над 300 компании да създадат по-продуктивни екипи и да формират и артикулират мисията и ценностите или корпоративната култура.
Неговият опит включва също работа във филмова и видео продукция, създаване на първокласни събития и изграждане на международни бизнес мрежи. Днес Стоян споделя съвети за лична и групова продуктивност и изнася тренинги и обучения в над 30 държави до момента, споделяйки сцени с някои от най-влиятелните лидери като Дейвид Алън, Гай Кавазаки, Салим Исмаил и Дийпак Чопра. Той също така е управляващ партньор в Samodiva Mastermind, компания, фокусирана върху благосъстоянието и продуктивността на компании, като организира ексклузивни изживявания и тийм-билдинги. Стоян е и създател на подкаста Productivity Mastery и домакин на подкаста The Leaders Who Care. Има магистърска степен по финанси от Университета в Орхус – BSS.

Виктория Станимирова

е магистър със специалност "Ландшафтна архитектура" с дипломна работа на тема: "Паркоустрояване на тематичен парк 'Петте елемента' до Университетска болница в гр. Орхус, Дания". Тя е и съавтор на академична статия на тема: "Пермакултурата - устойчива практика в кръговата икономика".
Интересът й към здравето и природата я срещат с древната наука Аюрведа, като записва двугодишен курс "Основи на Аюрведа" при д-р А. Заркова. От там черпи знание и вдъхновение като основа на уъркшопите, които води в Leader Academy. Работата й в академията включва още управлението на работните процеси, организирането и координирането на събтия, както и работа с хора, и подбор на участници за лгерите.
Друг важен аспект в професионалното й развитие е организиране и подобряване на работната среда в компаниите чрез внасяне на природните елементи. Целта е повишаване на работоспособността, намаляване на стреса на работното място и стимулиране на работния процес през креативността.
Личната й мисия е да вдъхновява хората да подобрят качеството си на живот, като внесат природата и творчеството в ежедневието си.

Елеонора Дервенска

е изследовател на човешкото проявление в търсене на смисъл и висока вибрация. Основният й опит и интереси през последните двадесет години са в интегрирането на творческия потенциал в стартиращи компании и предприемачески проекти, както и изграждането на стратегии за развитие, бизнес модели за прилагане на гъвкави съвремени управленски структури и логистика.
Елеонора завършва Комуникации и Психология. С магистърска степен по Бизнес Администрация, специалност Мениджмънт и Лидерство, работи в множество образователни и младежки проекти, преподава повече от седем години Управление на Творческите процеси към НБУ, обхващайки теоретично и практически реализирането на дизайн мениджмънт стратегии и прилагането на бизнес модели в творческа среда. Елеонора практикува като международно сертифициран Хюман Дизайн професионалист, с богат паралелен опит в сферите на човешката психология, пораждането на смисъл и семиотичните линии на индивидуалните възприятия. Тя се е отдала на развитието на таланта и човешкия капитал при партньорското и екипното взаимодействие в организация и управлението на проекти и структури с променлива групова динамика.

Каква е програмата?

Седмица 1

Събота

сутрин:
– Начална сесия

 

следобед:
– Формиране на визия
и идентичност

Неделя

сутрин:
– Дихателни практики и медитация
– Ценности и лична история

Седмица 2

Събота

сутрин:
– Дихателни практики и медитация
– Живот като на филм – какво ме прави щастлив?
следобед:
– Мастърмайндинг около техните passions

Неделя

сутрин:
– Дихателни практики и медитация
– Управление на таланта в социално взаимодействие

Седмица 3

Събота

сутрин:
– Дихателни практики и медитация
– Таланти и силни
страни
следобед:
– Типове
интелигентности

Неделя

сутрин:
– Дихателни практики и медитация
– Арт уъркшоп

следобед:
– Финална сесия

Колко струва?

500 лв.

Pin It on Pinterest

Share This