fbpx
Текущ статус
Не сте записани за курса
Цена
500,00 лв.
Започни

Talent Factory Digital е 6-седмично интерактивно обучение с фокус кариера през призванието. То е възможност всеки, който търси кариерно развитие, да се обърне към себе си, да ползва доказани психологически тестове и инструменти, да черпи опит и познание от лекторите. След успешно преминаване през всички модули всеки участник формира своя Личностен Кариерен Профил, който да му служи пред университети, институции и компании.

Talent Factory Digital е плод на 6-годишни изследвания и провеждане на обучения и тренинги с фокус кариера през призванието. Всеки, който премине през обучението, ще идентифицира талантите си, силните си страни, водещите типове интелигентности, нещата, които го правят най-щастлив, ще формира визията си, ценностите си и личната си мисия. Освен това ще се запознае с други мотивирани и амбициозни младежи от цяла България и ще попадне в басейн от таланти, до който имат достъп компании, търсещи своите бъдещи изгряващи звезди. Завършването на Talent Factory Digital осигурява и достъп до 7-дневния Talent Factory Camp, даващ възможност за провеждане на стаж в компания или стартирането на собствен бизнес.

bozhidarbogdanov

Здравей, !

Можеш да свалиш работната тетрадка и да я разпечаташ или да използваш програма за редактиране не PDF файлове като PDF Expert или Adobe Acrobat, за да я попълниш.

 Дневник на таланта - Работна тетрадка PDF
Инструкции за решаване на  Clifton Strenghts Finder
Решете теста за множествена интелигентност тук

Курс Съдържание

Виж всички
Talent Factory Digital

Pin It on Pinterest