fbpx

Позиция: Координатор “Стажантски програми” (Talent-Business Coordinator)

Описание на позицията

Позицията изисква свързване с HR-и и компании, на които да бъде представена програмата Talent Pull с цел спонсориране на младежи за Talent Factory Camp и провеждане на стажове. Основната социална мрежа, която ще се ползва, е LinkedIn. При отваряне на стажантска позиция, информацията ще се качва в блога на Leader Academy.

Отговорности и умения:

Свързване с компании и представяне на Talent Pull. Правене на студени обаждания. Организиране на срещи за разясняване на програмата (на живо или онлайн). Качване на отворените стажантски позиции в блога. Отчитане на седмична база на прогреса. *Работа с LinkedIn, Typeform, WordPress (за блога), Trello, Slack, Calendly и Google Sheets.

Работно време:

8 часа седмично в удобно време. Период: май-юли

Продължителност и тип на стажа

2 месеца и пълна стипендия за Talent Factory Camp

Какво предлагаме на младежа?

Работа в сплотен екип и динамика в работния процес. Менторство и обратна връзка. Гъвкаво работно време. Достъп до полезни платформи и обучение за работа с тях. Създаване и оформяне на личен LinkedIn профил. Работа и комуникация с компании. Достъп до обучения на Leader Academy.

Пълна стипендия за Talent Factory Camp II All Stars, финансово възнаграждение в размер на 300 лв. и сертификат за завършен стаж.

Дейност на компанията

Leader Academy е академия за личностно развитие и бизнес с фокус кариерно развитие през призванието. Мисията ни е да създаваме среда за растеж, в която младежите се чувстват приети, развиват талантите си и се реализират кариерно, превръщайки се в бъдещите лидери, които са в основата на един по-устойчив свят.

bozhidarbogdanov

Pin It on Pinterest