fbpx

Talent Factory Camp I Rising stars

30 Август - 5 Септември 2021

 

Преживяване, което се помни.

Създадохме Talent Factory за академично и кариерно ориентиране на база талантите и силните страни на личността. През годините се превърна в цялостно преживяване с фокус личностно, академично и кариерно развитие.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Talent Factory Camp

Talent Factory Camp е предназначен за младежи между 16 и 29 годишна възраст в следните ключови етапа от развитието им – завършване на средно и висше образование, начало на кариерния им път и преквалификация.

„Не е вярно, че хората спират да преследват мечтите си, защото остаряват.  Те остаряват, защото спират да преследват мечтите си. “

Габриел Гарция Маркес

Символът на формата е звезда и целта на екипа ни е да провокира „звездата“ във всеки да загрее все по-ярко и не само да осветява пътя му,  но и да вдъхновява другите да правят същото, защото… звездите греят ПО-ЯрКО заЕДНО.

Всеки един от 5-те лъча на звездата символизира 5 ключови аспекта в основата на кариера през призванието, носеща удовлетворение.

 

5-те Основни модула

Умствено здраве

Здраве, дух и спорт

Емоционална интелигетност

Финансова грамотност

Кариерно ориентиране

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kакви са ползите от Talent Factory Camp?

Aкадемично и кариерно ориентиране
Основополагащи навици
Продуктивна и креативна среда
Индивидуално отношение
Общност от лидери

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kакво получавате в резултат от Talent Factory Camp?

Кариерен профил

Възможности за стажантски програми – Talent Pull

Участие в Talent Factory Club

Какво е Talent Pull?

Talent Pull свързва мотивирани и амбициозни младежи между 16 и 29 годишна възраст, които търсят кариерна реализация с компании, които търсят своите следващи изгряващи звезди.

Цената на Talent Factory Camp: 1000 лв.

При одобрение младежът може да бъде спонсориран от компания и да получи пълна стипендия или в размер на 50% от сумата на лагера.

 

Трейнъри

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Елеонора Дервенска

Елеонора Дервенска

Управление на таланта в социален контекст

Андрей Илиев

Андрей Илиев

Kогнитивни умения & Kариерно ориентиране

Мартина Велева

Мартина Велева

Eмоционална интелигентност

Стоян Янков

Стоян Янков

Продуктивност & Предприемачество

Мнения на участниците

Естер Илиева

Там откриваш нови преживявания, умения и уникални хора, които ти помагат да видиш къде се намираш и накъде искаш да тръгнеш. Дава ти осъзнатост и кураж да следваш своите PASSIONS.

Божидар Йорданов

Неописуемо с думи преживяване! Най-готините лектори, най-прекрасните участници, най-забавните моменти и чувството за едно голямо сплотено семейство. Супер ободряващо пробуждане на менталното, физическото и духовното ниво. Незабравимо полезни съвети и знание за живота. Себеоткриване в другия и мотивация за промяна към най-добрата версия на себе си.

Мария Валтерова

Прекрасно обучение на прекрасно място сред природата. Приятелска обстановка, в която всеки се чувства приет и добре дошъл. Препоръчвам на всеки, който търси себе си и комуникация с нови и интересни хора!

Невена Йовчева

Изключително прекрасен, добре подготвен и  вдъхновяващ екип! Препоръчвам на всеки търсач. Чудесен начин да се изясниш, да се избистриш и в теб да се кристализира есенцията ти. Чудесна програма и подходи, които обхващат всички кътчета на твоя ум, сърце и тяло. Ползотворна седмица, която повлия на целия ми живот.

Алмина Ицова

Изключително нестандартен лагер във всеки положителен смисъл на думата. Останах с много чудесни впечатления, прекрасни спомени и полезни знания и умения. Трейнърите са повече от професионалисти, те са изключителни хора с много опит в сферата, в която преподават, и имат незаменимо приятелско отношение към всеки участник. Препоръчвам на всеки, който би искал да развива личностните си умения!

 

Pin It on Pinterest

Share This