fbpx

Talent Factory Camp

Personal Brand & Identity // Личен бранд и идентичност

24 – 30 юли 2023г.

🙌 Какво означава личен бранд и идентичност?
Идентичност е просто това, което си – всичко, свързано с действията на човек и резултатите от тях. Личен бранд от своя страна е термин, който се разпростира далеч отвън личността. Той е основополагаща част на всяка една кариерна реализация – дали ще е в компания, на свободна практика или собствен бизнес.
Комбинацията от личния бранд и идентичност е уникална, интересна и ключова за успешна кариерна реализация.
👉 В рамките на 7 дни всеки един участник ще научи как да изгради личен бранд и идентичност.

Какви уъркшопи включва кемпа?

  • Навици и идентичност
  • Фрийленс / работа на свободна практика
  • Личен бранд /Социални мрежи
  • Сторителинг
  • Стратегия и планиране
  • Работа в екип /VIA Strengths Test
  • Социална интелигентност
  • Финансова грамотност

Какви са активностите?

Къде се провежда
Talent Factory Camp?

Talent Factory Camp се провежда в красивата Пирин, в местността Попови Ливади на 1450 м. надморска височина. Нашият красив кампус се разпростира на 17 500 кв. м. зелена площ. Това, което ще откриеш, като прекрачиш прага на комплекса, са вековни борове, беседки, барбекю, спортни площадки, въжена градина, места за отдих и забавление. Всичко това ще бъде на разположение за теб като един от подбраните участници в Talent Factory Camp.

Кои са лекторите?

Андрей Илиев

Съосновател е на Leader Academy и Samodiva Masterminds. Занимава се със социално предприемачество повече от 10 години. Академичния му опит минава през редица университети, сред които: Софийски университет „Св. Климент Охридски”, Universidad de Granada, Испания, Aarhus University, Дания и American University в България (AUBG). Получава стипендия "Rising Star" от Американския университет - Благоевград за Executive MBA за за приноса му в Социалното предприемачество и завършва успешно с кохорта 2020/2021. Това, върху което специализира е лидерство, социално предприемачрство, когнитивни процеси и сторителинг.

Елеонора Дервенска

Изследовател на човешкото проявление в търсене на смисъл и висока вибрация. Основният й опит и интереси през последните двадесет години са в интегрирането на творческия потенциал в стартиращи компании и предприемачески проекти, както и изграждането на стратегии за развитие, бизнес модели за прилагане на гъвкави съвремени управленски структури и логистика.
Елеонора завършва Комуникации и Психология. С магистърска степен по Бизнес Администрация, специалност Мениджмънт и Лидерство, работи в множество образователни и младежки проекти, преподава повече от седем години Управление на Творческите процеси към НБУ, обхващайки теоретично и практически реализирането на дизайн мениджмънт стратегии и прилагането на бизнес модели в творческа среда. Елеонора практикува като международно сертифициран Хюман Дизайн професионалист, с богат паралелен опит в сферите на човешката психология, пораждането на смисъл и семиотичните линии на индивидуалните възприятия. Тя се е отдала на развитието на таланта и човешкия капитал при партньорското и екипното взаимодействие в организация и управлението на проекти и структури с променлива групова динамика.

Стоян Янков

Трейнър по лична и екипна продуктивност и съавтор на книгата: "PERFORM: The Unsexy Truth about (Startup) Success" заедно с Кристобал Алонсо (CEO, Startup Wise Guys). Стоян специализира в корпоративен коучинг и стартиращи компании, а от 2015 г. е помогнал на над 300 компании да създадат по-продуктивни екипи и да формират и артикулират мисията и ценностите или корпоративната култура.
Неговият опит включва също работа във филмова и видео продукция, създаване на първокласни събития и изграждане на международни бизнес мрежи. Днес Стоян споделя съвети за лична и групова продуктивност и изнася тренинги и обучения в над 30 държави до момента, споделяйки сцени с някои от най-влиятелните лидери като Дейвид Алън, Гай Кавазаки, Салим Исмаил и Дийпак Чопра. Той също така е управляващ партньор в Samodiva Mastermind, компания, фокусирана върху благосъстоянието и продуктивността на компании, като организира ексклузивни изживявания и тийм-билдинги. Стоян е и създател на подкаста Productivity Mastery и домакин на подкаста The Leaders Who Care. Има магистърска степен по финанси от Университета в Орхус – BSS.

Виктория Станимирова

е магистър със специалност "Ландшафтна архитектура" с дипломна работа на тема: "Паркоустрояване на тематичен парк 'Петте елемента' до Университетска болница в гр. Орхус, Дания". Тя е и съавтор на академична статия на тема: "Пермакултурата - устойчива практика в кръговата икономика".
Интересът й към здравето и природата я срещат с древната наука Аюрведа, като записва двугодишен курс "Основи на Аюрведа" при д-р А. Заркова. От там черпи знание и вдъхновение като основа на уъркшопите, които води в Leader Academy. Работата й в академията включва още управлението на работните процеси, организирането и координирането на събтия, както и работа с хора, и подбор на участници за лгерите.
Друг важен аспект в професионалното й развитие е организиране и подобряване на работната среда в компаниите чрез внасяне на природните елементи. Целта е повишаване на работоспособността, намаляване на стреса на работното място и стимулиране на работния процес през креативността.
Личната й мисия е да вдъхновява хората да подобрят качеството си на живот, като внесат природата и творчеството в ежедневието си.

Веселин Тонов

Основател на Епик Медия Груп и Видео Фабрика. Занимава се професионално с видео продукции от 2009г. насам. Има продуцирани над 1200 видео клипа за клиенти в България, САЩ, Англия, Чехия, Австралия и Австрия. От 2017г. води обучения, част от които са били екипи на БТВ Медиа Груп, L’Oreal, RE/max и Булстрад. Неговите обучения се характеризат с висока енергия, чувство за хумор и нестандартни практични упражнения. През 2019г. е поканен да заеме поста на глобален маркетинг директор на CSPII – позиция, която заема и до днес.

Как да кандидатствам?
Лидер Академия провежда кампания за 100-те изгряващи звезди на България – младежи между 16 и 25 години. 100 младежи ще получат стипендия на стойност 1000 лв за 1-годишна кариерна акселерираща програма, както и 50% отстъпка за лагера.

Колко струва?
Регулярна цена: 1800лв.
Цена за изгряваща звезда: 900лв.

Pin It on Pinterest

Share This