fbpx

Talent Factory Digital Express

Интерактивно обучение с фокус кариера през призванието

Цена: 250лв.

Купи курса

Какво е Talent Factory Digital Express?

Talent Factory Digital Express е интерактивно обучение с фокус кариера през призванието. То ти дава възможност да ползваш доказани психологически тестове и инструменти, да разбереш повече за теб-самия и да си издадеш т.нар. Личностен Кариерен Профил, който да ти послужи пред университети, институции и компании. Този профил те представя в по-различна светлина от CV-то, като те представя не само с академичния и професионалния ти опит, но и изтъква личностните качества и умения, ключови за успешна кариерна реализация.

Кариерен профил

Talent Factory Digital Express е плод на 6-годишни изследвания и провеждане на обучения и тренинги с фокус кариера през призванието. Всеки, който премине през обучението, ще идентифицира талантите си, силните си страни, водещите типове интелигентности, нещата, които го правят най-щастлив, ще формира визията си, ценностите си и личната си мисия. Освен това ще се запознае с други мотивирани и амбициозни младежи от цяла България и ще попадне в басейн от таланти, до който имат достъп компании, търсещи своите бъдещи изгряващи звезди. Завършването на Talent Factory Digital Express осигурява и достъп до 7-дневния Talent Factory Camp, даващ възможност за провеждане на стаж в компания или стартирането на собствен бизнес.

Лектори

Андрей Илиев

Андрей Илиев е съосновател е на Leader Academy и Samodiva Masterminds и е трейнър по “Когнитивни умения и лична ефективност”. 

Андрей Илиев

е съосновател е на Leader Academy и Samodiva Masterminds и е трейнър по "Когнитивни умения и лична ефективност". Завършва „Автоматика“ в Технически университет – София, „Българска филология“ в Софийски университет „Св. Климент Охридски”, участва в рамките на една академична година по разменна програма „Еразъм“ в Universidad de Granada, Испания, учи “Международен Бизнес” в НБУ и завършва магистратура „Cognitive Semiotics“ в Aarhus University, Denmark.

Получава стипендия "Rising Star" от Американския университет - Благоевград, за Executive MBA, кохорта 2020-2021. Това, върху което специализира е памет, навици, сторителинг, ефективност на учебния процес с фокус активно учене и учене през преживяване, като пише магистърска теза на тема „Добавена и виртуална реалност в образованието". Приложимостта на ученето през игри (game-based learning) и на виртуалните светове - "Second Life". Сферите, в които води тренинги и обучения са ментално здраве и когнитивни процеси, идентифициране и развиване на таланта, лидерство и предприемачество.

Елеонора Дервенска

Елеонора Дервенска е изследовател на човешкото проявление в търсене на смисъл и висока вибрация. Основният й опит и интереси през последните…

Елеонора Дервенска е изследовател на човешкото проявление в търсене на смисъл и висока вибрация. Основният й опит и интереси през последните двадесет години са в интегрирането на творческия потенциал в стартиращи компании и предприемачески проекти, както и изграждането на стратегии за развитие, бизнес модели за прилагане на гъвкави съвремени управленски структури и логистика.

Елеонора завършва Комуникации и Психология. С магистърска степен по Бизнес Администрация, специалност Мениджмънт и Лидерство, работи в множество образователни и младежки проекти, преподава повече от седем години Управление на Творческите процеси към НБУ, обхващайки теоретично и практически реализирането на дизайн мениджмънт стратегии и прилагането на бизнес модели в творческа среда. Елеонора практикува като международно сертифициран Хюман Дизайн професионалист, с богат паралелен опит в сферите на човешката психология, пораждането на смисъл и семиотичните линии на индивидуалните възприятия. Тя се е отдала на развитието на таланта и човешкия капитал при партньорското и екипното взаимодействие в организация и управлението на проекти и структури с променлива групова динамика.

Стоян Янков

Стоян Янков е трейнър по лична и екипна продуктивност и съавтор на книгата: “PERFORM: The Unsexy Truth about (Startup) Success” заедно с Кристобал Алонсо…

Стоян Янков е трейнър по лична и екипна продуктивност и съавтор на книгата: "PERFORM: The Unsexy Truth about (Startup) Success" заедно с Кристобал Алонсо (CEO, Startup Wise Guys). Стоян специализира в корпоративен коучинг и стартиращи компании, а от 2015 г. е помогнал на над 300 компании да създадат по-продуктивни екипи и да формират и артикулират мисията и ценностите или корпоративната култура.

Неговият опит включва също работа във филмова и видео продукция, създаване на първокласни събития и изграждане на международни бизнес мрежи. Днес Стоян споделя съвети за лична и групова продуктивност и изнася тренинги и обучения в над 30 държави до момента, споделяйки сцени с някои от най-влиятелните лидери като Дейвид Алън, Гай Кавазаки, Салим Исмаил и Дийпак Чопра. Той също така е управляващ партньор в Samodiva Mastermind, компания, фокусирана върху благосъстоянието и продуктивността на компании, като организира ексклузивни изживявания и тийм-билдинги. Стоян е и създател на подкаста Productivity Mastery и домакин на подкаста The Leaders Who Care. Има магистърска степен по финанси от Университета в Орхус – BSS.

Програма

Моите ценности

Инструмент #1 за откриване на страстите - The Passion Test

Лична мисия

В търсене на силните страни

Множествена интелигетност

Нашите партньори

SOROPTIMIST
INTERNATIONAL

127 СУ “Иван Николаевич Денкоглу”, гр. София

12. СУ „Цар Иван Асен ІІ” гр. София

Национална Априловска Гимназия, гр. Габрово

СУ “Васил Левски”, гр. Севлиево

Свържи се с нас

Pin It on Pinterest

Share This