fbpx

Talent Factory Camp

Rising Stars

25-31 юли 2022г.

29 август – 4 септември 2022г.

Talent Factory Camp Rising Stars e 7-дневен формат за академично и кариерно ориентиране на база индивидуалните качества на личността. Младежи от цяла България прекарват една необикновена седмица в сърцето на Пирин, в която се опознават, обменят опит и създават приятелства за цял живот.

Какви уъркшопи включва кемпа?

Формиране на визия и идентичност /Visioning & Values/

✔ Методът на SMARTER целеполагане
✔ 3 нива на промяна
✔ Визуализация: “Среща с моето бъдещо Аз”
✔ Формиране на 10-годишна визия (Visioning) и мини-навици
✔ Активност: “Пазаруване от магазина на живота”;
✔ Дефиниране на моите ценности /какво осмисля ежедневието ми днес/
✔ Моята лична история;

Живот като на филм - какво ме прави щастлив?

✔ “The Passion Test” – Инструмент №1 в света за откриване на желанията на сърцето (Passions)
✔ Дефиниране на ТОП 5 страсти / желания на сърцето
✔ Продуктивност и приложение на моите желания в ежедневието;

Множествена интелигентност

✔ Теория за множествена интелигентност на Хауърд Гарднър

Clifton Strength Finder

✔Теории за таланта
✔Ролята на средата в развиването на таланта
✔ инструмент номер 1 в света за идентифициране на талантите и превръщането им в силни страни /34-те теми/таланти/;

Управление на таланта в социално взаимодействие

✔ Моето определение за талант
✔ Проявление на моите лични таланти
✔ Динамика на лидерството – лидер или последовател
✔ Лична мисия

Арт уъркшоп

Ще имате възможност да откриете вашия Talent Factor, на база всичко, през което сте преминали. Уъркшопът се основава японската концепция за щастлив живот Икигай, означаваща буквално “причината да съществуваш”, адаптиран за кариера през призванието.

Индивидуални консултации

Всеки участник ще получи индивидуална консултация с фохус кариера през призванието.

Панел с гост-лектори

Ще имате възможност да се запознаете с 3 гост-лектори с богат опит от бизнеса, които ще ви споделят техните истории, трудностите, през които са преминали, уроците, които са научили. След това ще има отворена дискусия с възможност за въпроси и отговори.

„Не е вярно, че хората спират да преследват мечтите си, защото остаряват. Те остаряват, защото спират да преследват мечтите си.“

– Габриел Гарция Маркес

Какви са активностите?

Kакво получавате в резултат от
Talent Factory Camp Rising Stars?

Препоръки и обратна връзка от обучителите

Стажантски програми Talent Pull

Участие в общността на
Talent Factory Club

Къде се провежда
Talent Factory Camp?

Talent Factory Camp се провежда в красивата Пирин, в местността Попови Ливади на 1450 м. надморска височина. Нашият красив кампус се разпростира на 17 500 кв. м. зелена площ. Това, което ще откриеш, като прекрачиш прага на комплекса, са вековни борове, беседки, барбекю, спортни площадки, въжена градина, места за отдих и забавление. Всичко това ще бъде на разположение за теб като един от подбраните участници в Talent Factory Camp.

Кои са лекторите?

Мартина Велева

(Основател на Jagadamba Academy, съосновател и артист в театрална компания Storycatchers, и обучител в Leader Academy) Педагог по образование и основна професионална област, надградила експертизата си в областта на младежката работа чрез програмата „Еразъм+”, като се обучава за фасилитатор в Англия, Италия, Испания, Чехия, Полша, Латвия. Магистър по "Социален театър и психодрама." Сертифициран преподавател по сугестопедичната методика. Надградена в областите на позитивната психолиогия, игровизация, обучение чрез преживяване, интерактивен театър и психодрама. С богат практически и треньорски опит в сферата на личностното развитие, коучинга, емоционалната интелигентност, лидерство, умения на 21 век.

Андрей Илиев

е съосновател е на Leader Academy и Samodiva Masterminds. Занимава се със социално предприемачество повече от 10 години. Академичния му опит минава през редица университети, сред които: Софийски университет „Св. Климент Охридски”, Universidad de Granada, Испания, Aarhus University, Дания и American University в България (AUBG). Получава стипендия "Rising Star" от Американския университет - Благоевград за Executive MBA за за приноса му в Социалното предприемачество и завършва успешно с кохорта 2020/2021. Това, върху което специализира е лидерство, социално предприемачрство, когнитивни процеси и сторителинг.

Елеонора Дервенска

е изследовател на човешкото проявление в търсене на смисъл и висока вибрация. Основният й опит и интереси през последните двадесет години са в интегрирането на творческия потенциал в стартиращи компании и предприемачески проекти, както и изграждането на стратегии за развитие, бизнес модели за прилагане на гъвкави съвремени управленски структури и логистика. Елеонора завършва Комуникации и Психология. С магистърска степен по Бизнес Администрация, специалност Мениджмънт и Лидерство, работи в множество образователни и младежки проекти, преподава повече от седем години Управление на Творческите процеси към НБУ, обхващайки теоретично и практически реализирането на дизайн мениджмънт стратегии и прилагането на бизнес модели в творческа среда. Елеонора практикува като международно сертифициран Хюман Дизайн професионалист, с богат паралелен опит в сферите на човешката психология, пораждането на смисъл и семиотичните линии на индивидуалните възприятия. Тя се е отдала на развитието на таланта и човешкия капитал при партньорското и екипното взаимодействие в организация и управлението на проекти и структури с променлива групова динамика.

Стоян Янков

е трейнър по лична и екипна продуктивност и съавтор на книгата: "PERFORM: The Unsexy Truth about (Startup) Success" заедно с Кристобал Алонсо (CEO, Startup Wise Guys). Стоян специализира в корпоративен коучинг и стартиращи компании, а от 2015 г. е помогнал на над 300 компании да създадат по-продуктивни екипи и да формират и артикулират мисията и ценностите или корпоративната култура. Неговият опит включва също работа във филмова и видео продукция, създаване на първокласни събития и изграждане на международни бизнес мрежи. Днес Стоян споделя съвети за лична и групова продуктивност и изнася тренинги и обучения в над 30 държави до момента, споделяйки сцени с някои от най-влиятелните лидери като Дейвид Алън, Гай Кавазаки, Салим Исмаил и Дийпак Чопра. Той също така е управляващ партньор в Samodiva Mastermind, компания, фокусирана върху благосъстоянието и продуктивността на компании, като организира ексклузивни изживявания и тийм-билдинги. Стоян е и създател на подкаста Productivity Mastery и домакин на подкаста The Leaders Who Care. Има магистърска степен по финанси от Университета в Орхус – BSS.

Виктория Станимирова

е магистър със специалност "Ландшафтна архитектура" с дипломна работа на тема: "Паркоустрояване на тематичен парк 'Петте елемента' до Университетска болница в гр. Орхус, Дания". Тя е и съавтор на академична статия на тема: "Пермакултурата - устойчива практика в кръговата икономика". Интересът й към здравето и природата я срещат с древната наука Аюрведа, като записва двугодишен курс "Основи на Аюрведа" при д-р А. Заркова. От там черпи знание и вдъхновение като основа на уъркшопите, които води в Leader Academy. Работата й в академията включва още управлението на работните процеси, организирането и координирането на събтия, както и работа с хора, и подбор на участници за лгерите. Друг важен аспект в професионалното й развитие е организиране и подобряване на работната среда в компаниите чрез внасяне на природните елементи. Целта е повишаване на работоспособността, намаляване на стреса на работното място и стимулиране на работния процес през креативността. Личната й мисия е да вдъхновява хората да подобрят качеството си на живот, като внесат природата и творчеството в ежедневието си.
Кои са гост лекторите?

Ивайло Бонев

Ивайло Бонев е съосновател на Технократи, образователен проект с фокус върху разработване и прилагане на иновативни методи и програми за учене и преподаване в класната стая. Технократи, провежда обучения за учители и курсове по роботика, програмиране и зелена енергия за деца. Ивайло има бакалавърска степен “Масови комуникации - журналистика” и магистърска степен “Международен бизнес” от Нов Български Университет. Завършва втора магистратура в Дания, като в Олборг Университет придобива специалност “Бизнес администрация и международен маркетинг”. През 2014 година започва работа в компания с фокус върху роботика, технологии и иновации в Дания, в която прекарва три години. 2017 година се прибира в България, за да пренесе наученото и да постави основите на образователен център Технократи.

Лили Йорданова

Лили Йорданова за вършва бакалавър по "Психология" и магистърска програма по "Трудова и Организационна Психология" в СУ "Свети Климент Охридски". През 2021 завършва Executive MBA в AUBG (American University in Bulgariа). Стартира кариерата си в сферата на организационната психология и сигурността, занимавайки се с подбор на кадри, прилагане и анализ на резултати от личностни тестове и полиграфски изследвания (детектор на лъжата). От почти осем години работи в сферата на трансформацията на бизнес процеси. В момента заема длъжността Оперативен директор и ръководи екип от повече от 300 души, разпределени в няколко програми, обслужващи европейските пазара на над 10 езика.

Веселин Тонов

е основател на Епик Медия Груп и Видео Фабрика. Занимава се професионално с видео продукции от 2009г. насам. Има продуцирани над 1200 видео клипа за клиенти в България, САЩ, Англия, Чехия, Австралия и Австрия. От 2017г. води обучения, част от които са били екипи на БТВ Медиа Груп, L’Oreal, RE/max и Булстрад. Неговите обучения се характеризат с висока енергия, чувство за хумор и нестандартни практични упражнения. През 2019г. е поканен да заеме поста на глобален маркетинг директор на CSPII – позиция, която заема и до днес.

Цената на Talent Factory Camp Rising Stars: 1000 лв.

При одобрение младежът може да бъде спонсориран от компания и да получи пълна стипендия или в размер на 50% от сумата на лагера.

bozhidarbogdanov

Pin It on Pinterest