fbpx

Какво е Talent Pull?

Talent Pool/Pull свързва мотивирани и амбициозни младежи между 16 и 29 годишна възраст, които търсят кариерна реализация  и компании, които търсят своите следващи изгряващи звезди.

Научи повече

Защо една компания да спонсорира младеж и да инвестира в неговото личностно и кариерно развитие? Какво са ползите, ако сте компания?

“Достъп” до предварително подбрани амбициозни и мотивирани младежи от цяла България.

Ще получи “Кариерен профил” с талантите на младежа и обратна връзка/впечатления от трейнъри във Talent Factory Camp.
Препоръка от наша страна за съвпадение между това, което търсят от стажанта и подходящ младеж.

Възможност да открие своята следваща “Изгряваща звезда” – стажант, който може да допринесе за развитието на компанията спрямо силните му страни и изготвения кариерен профил.

★ “Предай нататък” – Корпоративната социална отговорност – възможност да допринесат за кариерното развиването на млади проактивни и мотивирани младежи от цяла България.

Защо един младеж между 16 и 29 годишна възраст да кандидатства за Тalent Factory Camp? Какви са ползите за един младеж?

★ Стипендия (пълна или на 50%) за Talent Factory Camp за кариерно развитие през призванието, през това, което му се отдава.

★ Кариерен профил, базиран на неговите таланти, какво му се отдава, как може да го развие в силни страни, както и препоръки и впечатления от трейнърите в Talent Factory.

★ Стажантска позиция – спрямо силните страни – стаж между 4 и 8 седмици за придобиване на опит и развиване на умения, докато решава реални бизнес казуси.

★ Shadowing – “По стъпките на лидери” – възможност да върви по стъпките на предприемач, мениджър, изпълнителен директор на устойчива и успешна компания и да се учи от примера му.

★ Сертификат за проведен стаж от компанията.

Pin It on Pinterest

Share This