fbpx

 

Преживяване, което се помни.

Създадохме Talent Factory за академично и кариерно ориентиране на база талантите и силните страни на личността. През годините се превърна в цялостно преживяване с фокус личностно, академично и кариерно развитие.

 

лагера

формата

младежи

стажа

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Talent Factory Camp

Talent Factory Camp е предназначен за младежи между 16 и 29 годишна възраст в следните ключови етапа от развитието им – завършване на средно и висше образование, начало на кариерния им път и преквалификация.

„Не е вярно, че хората спират да преследват мечтите си, защото остаряват.  Те остаряват, защото спират да преследват мечтите си. “

Габриел Гарция Маркес

Символът на формата е звезда и целта на екипа ни е да провокира „звездата“ във всеки да загрее все по-ярко и не само да осветява пътя му,  но и да вдъхновява другите да правят същото, защото… звездите греят ПО-ЯрКО заЕДНО.

 

Kакви са ползите от Talent Factory Camp?

Aкадемично и кариерно ориентиране
Основополагащи навици
Продуктивна и креативна среда
Индивидуално отношение
Общност от лидери

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Мнения на участниците

Естер Илиева

Там откриваш нови преживявания, умения и уникални хора, които ти помагат да видиш къде се намираш и накъде искаш да тръгнеш. Дава ти осъзнатост и кураж да следваш своите PASSIONS.

Божидар Йорданов

Неописуемо с думи преживяване! Най-готините лектори, най-прекрасните участници, най-забавните моменти и чувството за едно голямо сплотено семейство. Супер ободряващо пробуждане на менталното, физическото и духовното ниво. Незабравимо полезни съвети и знание за живота. Себеоткриване в другия и мотивация за промяна към най-добрата версия на себе си.

Мария Валтерова

Прекрасно обучение на прекрасно място сред природата. Приятелска обстановка, в която всеки се чувства приет и добре дошъл. Препоръчвам на всеки, който търси себе си и комуникация с нови и интересни хора!

Невена Йовчева

Изключително прекрасен, добре подготвен и  вдъхновяващ екип! Препоръчвам на всеки търсач. Чудесен начин да се изясниш, да се избистриш и в теб да се кристализира есенцията ти. Чудесна програма и подходи, които обхващат всички кътчета на твоя ум, сърце и тяло. Ползотворна седмица, която повлия на целия ми живот.

Алмина Ицова

Изключително нестандартен лагер във всеки положителен смисъл на думата. Останах с много чудесни впечатления, прекрасни спомени и полезни знания и умения. Трейнърите са повече от професионалисти, те са изключителни хора с много опит в сферата, в която преподават, и имат незаменимо приятелско отношение към всеки участник. Препоръчвам на всеки, който би искал да развива личностните си умения!

Предстоящи събития

Talent Factory Camp “Rising stars” I ниво

Ден(а)

:

Час(а)

:

Минути(и)

:

Секунди(и)

Talent Factory Rising Stars
25 – 31 Юли 2022г.

Talent Factory Business Leaders
15 – 21 Август 2022г.

Talent Factory Rising Stars International
1 – 7 August 2022

Talent Factory Social Entrepreneurs
22 – 28 Август 2022г.

Talent Factory Rising Stars
29 Август – 04 Септември 2022г.

Talent Factory City
8 – 9 октомври, 22 – 23 октомври, 5 – 6 ноември 2022

“Обещай пред себе си да правиш онова, което обичаш, и да обичаш онова, което правиш. Още днес!”

Уейн Дайър

Pin It on Pinterest

Share This